25. jaanuar 2008

Bondi epitoom

Vaatasime eile Bondi viimast filmi, Casino Royale'i. Suht alguses oli koht, mis sümboliseeris kogu Bondi olemust nii hästi, et ma jäin mitmeks minutiks naerma.
Nimelt ta ajas taga mingit neegerkurjamit Madagaskaril kuskil ehitusplatsil. Kurjam aga oli osav parkuurimees ja põgenes Bondi eest igasugu imetrikke ja huvitavaid hüppeid kasutades. Bond rühkis tuima järjekindlusega talle järgi, kord kasutades ekskavaatorit läbi aia sõitmiseks, kord ajades ümber tohutu virna torusid jne. Ühesõnaga laamendas kõvasti. Ja ühel hetkel olid nad kuskil koridoris. Neeger kargas osavasti mingi vaheseina kohal olevast õhukesest pilust läbi. Kaamera liikus teisele poole seina. Ja Bond - lugege nüüd palun tähelepanelikult - ASTUS LÄBI SEINA. Kraaummhhh, küprokit lendas.
Kas pole Bondi filmid mitte alati sellised - kurjamid on kudunud juuspeene salaplaani, selle õnnestumiseks oleks vaja veel üht liivaterakest, kuid siis tuleb Bond, laseb Aston-Martini külge monteeritud raketiheitjast paar suuremat plahvatust, tulistab mõned pidemed automaadist ja lõpetuseks õhib kogu settingu, lahkudes ise mingis Q poolt konstrueeritud imeliikuris kauni naisterahvaga seksides?
Jõhker ambaal, mitte salaagent. :)

5 kommentaari:

BlondVist ütles ...

ürgmees nuh ...

tomm ütles ...

kellele ei meeldiks oma trimmitud kehaga seinu lõhkuda, tulistada oma aston martinist rakette ja lahkudes kõige ihaldusväärmsema kaunitariga seksida?

word verification on: nuhji. peaaegu nagu nahhuj.

Anonüümne ütles ...

sa oskad sama hästi filmikommentaare kirjutada, kui kana lennata. Oledki paks ja kole kana.

tank ütles ...

tomm, sinu jutus on rebu.

tank ütles ...

et hjah. näib et olen tõesti kana. lähen nüüd siblima.