4. veebruar 2010

Raport

Päriselu on viimasel ajal läinud nii aktiivseks, et pole aega internetis istuda. Sellest ka postitustepõud siin blogis. Ja ega tänanegi päev pole erand. Vahepeal on nähtud Mathura ahvid, Vrindavani templid, Agra elektrikatkestus ja teadmine, et Taj Mahal on kuskil lähedal, Varanasi (jälle! Jälle Varanasi!) ghatid ja Ganges, Cochini pimedad palavad ööd, Alleppey kanalid, ja järved, Cherai rand krabide ja suurte lainetega.

Praegu olen Mumbais, homseks olen end registreerinud ekskursioonile Mumbai slummidesse. Firma kes seda korraldab, koosneb noortest aktivistidest, kes saadava tulu edendavad slummielanike elu. Firma kannab neil nime Reality Tours. Eks see ütleb ka midagi. Kaamerad on tuuri ajal keelatud (mõistetav, eks).

PS - Oma telefoni ma kaotasin ära. Või kui päris täpne olla, siis ei kaotanud, sest ma tean väga hästi, kus see asub. Aga ma ise asun 1200 km põhja pool, nii et vaevalt ma talle järele minna viitsin. Tänan Floriani kellelt ma selle sain, igati hea telefon oli. Otsin omale siit millalgi mingi uue.

PPS - Kunagi kindlasti kirjutan pikemalt. Luban :)

2 kommentaari:

Florian ütles ...

Oi, hea telefon oli ja seal mõned head soovid ka vist sees :)

Unknown ütles ...

Laegas heade soovidega, kui ära kaob siis neid soove ei eksisteerigi enam, flo sa elad asjade maailmas.
Head reisu jätku. Tõnis ka tervitab Aafrikast , Malaawi kaldalt.